UČESTALO POSTAVLJANA PITANJA

 

1. Kako rezervirati transfer?

Transfer možete rezervirati na više načina: ispunjavanjem online forme, e-mailom, telefonskim pozivom, SMS, Viber, WhatsApp ili Facebook Messanger porukom. Nakon rezervacije na Vašu e-mail adresu doći će potvrda. Potvrdu možete isprintati i ponijeti sa sobom ili s Vašeg uređaja pokazati našem vozaču na polazištu.

 

2. Kako se izvršava plaćanje rezerviranog transfera?

Transfer možete platiti online direktno preko naše web stranice, uplatom na naš račun (bankovna doznaka) ili pri izvršenju transfera našem vozaču.

 

3. Da li je cijena transfera navedena na web stranici konačna cijena?

Cijena navedena na stranici u cjeniku je konačna cijena i ne može biti viša od navedena. U posebnim slučajevima prilikom naših akcija i promotivnih ponuda cijena može biti smanjena za određeni postotak. U slučaju da Vam treba transfer između dvije adrese koje nisu navedene u važečem cjeniku, tada će Vam naši djelatnici na e-mail poslati konačnu ponudu za traženi transfer.

 

4. Koliko unaprijed moram rezervirati svoj transfer?

Transfer možete rezervirati kad god želite. Ukoliko se transfer rezervira unutar 24 sata od zakazanog termina vrlo je važno sačekati potvrdu naših djelatnika koji će u kratkom roku odgovoriti o mogućnosti izvršenja transfera.

 

5. Što je uključeno u cijenu jednog transfera?

U cijenu je uključen prijevoz putnika od polazišta do odredišta klimatiziranim vozilom s besplatnim WiFi Internetom, kao i prijevoz Vaše prtljage. Naš vozač dolazi nešto prije zakazanog termina na polazište i čeka Vaš dolazak. Nakon toga Vas u najkraćem mogućem roku vozi do odredišta.

 

6. Da li se navedena cijena odnosi na jednu ili na više osoba?

Cijene navedene na web stranici odnose se na jedno vozilo u kojem može biti od 1 - 8 putnika. Cijena je za maksimalno 8 putnika.

 

7. Koja vozila posjedujete?

Vozila kojima se služimo za prijevoz putnika su vozila marke Opel, tip Vivaro. Klimatizirana vozila s 8 sjedala za putnike i 1 sjedalo za vozača. Vozila su opremljena WiFi besplatnim internetom.

 

8. Koliko dugo će trajati moj transfer?

Vrijeme trajanja transfera ovisi o samoj udaljenosti polazišta od odredišta, ali može varirati i zbog više čimbenika: promet na cestama, radovi, vremenske nepogode i sl. Naši vozači pobrinut će se da na vrijeme i sigurno stignete do Vašeg odredišta.

 

9. Što ako moj let kasni? Da li ću onda morati dodatno plaćati uslugu?

Naši vozači su informirani o svim odgodama letova i o mogućim kašnjenjima i u takvim slučajevima će doći po Vas na vrijeme. U takvim slučajevima nećete imati nikakvih dodatnih troškova.

 

10. Koliko prtljage smijem ponijeti sa sobom u vozilu?

Vozač će se pobrinuti da sva Vaša osobna prtljaga normalne količine bude smještena u vozilo.

 

11. Da li je dozvoljen prijevoz kućnih ljubimaca?

Da, prijevoz ljubimaca je dozvoljen, ali pod uvjetom da je ljubimac smješten u adekvatno transportno sredstvo (putni box i sl.).

 

12. Mogu li se pouzdati u Vašeg vozača?

Naš vozač je profesionalni vozač s dugogodišnjim iskustvom i sa svim potrebnim licencama za prijevoz putnika.

 

13. Da li je u cijenu usluge uključena napojnica za vozača?

Ne, napojnica nije uključena u cijenu i nije obavezna. To je Vaša osobna volja.

 

Za sva ostala pitanja molimo kontaktirajte nas putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na tel.: +385 98 559 928

Mobile: +385 98 559 928   |   e-mail: bruno.stazic@gmail.com   |   Contact us via Phone, Viber, WhatsApp, E-mail or Facebook         

KORISNI LINKOVI

       
        Zračna luka Split        
        Grad Split        
        Turistička zajednica grada Splita        
        Srednja Dalmacija        
        Hrvatska.eu        
        Split turizam        
        Trajektna luka Split        
        Autobusni kolodvor Split        
        Booking.com - Split        
        Trogir OnLine        
                 

 

 

 

Designed by Ledine commerce d.o.o.